onsdag 20 augusti 2014

Skolstart!!


Hej på er!

Härligt att skolan äntligen är igång igen.

Vi tycker att det var jätteroligt att få träffa alla nya elever idag, ser redan fram emot morgondagen.
Alla era barn kommer att gå mellan 8:15 – 13:00 varje dag. Dom kommer att ha idrott på onsdagar och då är dom uppdelade i två grupper. Samma uppdelning har vi på musiken som vi kommer att ha på tisdagar och torsdagar. Vi startar med idrotten och musiken nästa vecka.
Resten av veckan och nästa kommer vi att jobba mycket med gruppstärkande och ”lära känna” övningar och lekar. Detta för att vi vill lära känna eleverna så fort som möjligt och för att vi har två nya elever i klassen.

Vi kommer att skicka ut information via schoolsoft som är skolans kanal med föräldrarna. Det händer även att vi lägger ut samma information på bloggen men den kommer till största del att användas för att ge er en inblick i vad vi gör i skolan. Där får ni även gärna kommentera vad vi gjort. Barnen brukar tycka att det är kul att bli uppmärksammade på vad dom gör. Det är bra att gå in på schoolsoft en gång/veckan medans bloggen gärna varje dag.

Barnen fick med sig en liten läxa hem idag, där som ska klippa ut alla sina bokstäver i sitt namn och stoppa dom i kuvertet och ta tillbaka dom till skolan imorgon.
Frånvaroanmälan görs som vanligt på telefonsvararen till skolan eller till fritids på morgon.

Ni får gärna anmäla frånvaro själv på schoolsoft men gärna ändå skicka ett sms till någon av oss så att vi vet.

Det går att nå oss på mobilen om ni vill något.
Annelie Tjernström mobil 070-521 81 46 mellan 20-22 vardagar helst.

Linn Häggman mobil 073-41 60 354 em/kväll.

Våran bloggadress:



Med vänliga hälsningar

Annelie & Linn










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar