måndag 14 september 2015

Ännu mer Info om skoljoggen

SKOLJOGGEN på onsdag


Bildresultat för joggande människa

Här kommer info från Frida och Alexander:
Skoljoggen 2015 - Essviks skola


Onsdagen den 16 september deltar vår skola i Skoljoggen som är Sveriges största motionslopp alla kategorier!  Det ärSvenska skolidrottsförbundet som arrangerar detta. Vi på Essviks skola kommer att springa i spåret runt Essviksvallen.

Förskole-klassen,åk:1 och åk:2  samlas kl 8.15. Varje klass går tillsammans med sina lärare upp till Vallen där vi har gemensam uppvärmning kl 9.00. Den som vill och har möjlighet kan lämna sitt barn direkt upp på Essviks-Vallen, det kommer att finnas personal där från 8,30.
Så se till att barnen är ombytta o klara för skoljoggen redan då de kommer på morgonen. 
Tag gärna egen vattenflaska, märkt med namn!
Sedan så springer/går vi så många varv vi kan och orkar mellan kl:9.00 och 10,00.
Vi duschar alla efteråt!

Springslanten

Samtidigt som elever rör på sig gör de också gott för andra barn. I samband med Skoljoggen samlas en frivillig Springslant in bland deltagande elever, skolpersonal och föräldrar.
Överskottet av Springslanten går till en förmånstagare, 2012–2016 är det SOS Barnbyar. Pengarna går till Astrid Lindgrens barnby i Bouar i Centralafrikanska republiken.
De elever som vill kan lämna en springslant till sin klasslärare/mentor samma dag. Ett annat enkelt sätt att skänka pengar är att använda Swish.
Ni kan "swisha" valfritt belopp på telefonnummer: 123-9011263 (som du ser är detta inget 070-nummer men det funkar precis som ett vanligt telefonnummer. Se till att du har den senaste versionen av Swishappen i din telefon.) så kommer pengarna direkt in på Skoljoggens 90-konto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar